Sluiting ivm Corona

Tanja Corona 1 Commentaar

Het was bijna onvermijdelijk maar ook wij als kapsalon moeten per direct en tot nader order de deur sluiten. De haarwerksalon zal wel geopend blijven!! Wij zullen onze haarwerkklanten blijven bedienen in deze toch al zware tijd. Wij zullen u vooral via deze website en onze social media kanalen op de hoogte houden wanneer wij weer open gaan/mogen.

Klanten die een afspraak hebben staan in de Kapsalon zullen zo veel mogelijk door ons persoonlijk op de hoogte worden gebracht via email of telefoon. Excuus als dit niet meer tijdig lukt, we gaan ons best doen iedreen te bellen of mailen.

Klanten die een afspraak hebben staan in de Haarwerksalon worden z.s.m. gebeld of per mail op de hoogte gebracht over de hun afspraak. Hou er alsjeblieft rekening mee dat jouw afspraak mogelijk van datum en tijdstip gewijzigd gaat worden. Dit doen wij uiteraard altijd in overleg.

Het online maken van afspraken is op dit moment niet meer mogelijk.

Voor onze haarwerkklanten zijn wij altijd bereikbaar via het contactformulier op onze website. Vermeld altijd duidelijk je naam en mobiele telefoon nummer in de mail zodat wij snel contact kunnen opnemen.

Wij hopen u snel weer gezond en wel te kunnen begroeten in onze kapsalon zodat wij weer met ons mooie vak bezig kunnen zijn. Let op uw gezondheid en zorg goed voor de mensen om u heen………blijf positief

Liefs Tanja, Marjan, Linda, Deborah, Kimberly en Gabriella.

1 Commentaar

  • Jany Fransen

    Helaas, maar wel verstandig en noodzakelijk. BlijF gezond en positief. Hopelijk tot gauw. Sterkte voor iedereen.