Haarwerken en Haarstukjes voor mannen Tanja

Haarwerken en haarstukjes voor mannen


Heb je ook last van dunner wordend haar of kaalheid, dan kunnen wij jou helpen. Haarwerken/stukjes voor mannen zijn geschikt als je bovenop het hoofd last hebt van dunner wordend haar of kaalheid. Wij helpen je graag bij jouw keuze.

Kaalheid bij mannen begint vaak bij de inhammen aan de voorzijde en/of bij de kruin. Het haar kan ook geleidelijk dunner worden. Een haarwerk/stukje is in deze gevallen een perfecte oplossing omdat je slechts een gedeelte van het hoofd bedekt.

Bevestiging haarwerk

Wij kijken bij een intake gesprek samen met jou welke bevestigingsmethode het beste bij jou en je levensstijl past.

In onze salon werken wij met de volgende bevestigingsmethoden.

Semi-permanente bevestiging:

Je brengt elke 4-6 weken een bezoek aan onze salon en wij bevestigen je haarwerk met…..

  • Speciale tape (evt. in combinatie met lijm) of
  • Clips of ringen in combinatie met tape aan de voorkant

Los/vast methode:

Deze bevestiging kun je thuis zelf. Je gebruik speciale huid tape die dagelijks vervangen kan worden of tape die enige weken blijft zitten.


Kosten haarwerk voor mannen

Als je zoekt naar de goedkoopste prijs kom je altijd uit op een synthetisch haarwerk. Bij ons in de salon werken wij voornamelijk met haarwerken voor mannen van echt haar voor de meest natuurlijke uitstraling. De kosten voor een haarwerk van echt haar liggen vanzelfsprekend hoger dan een haarwerk van synthetisch haar. Een haarwerk van echt haar is al leverbaar vanaf €450,00


Maatwerk of confectie

Een confectie haarstukje is snel leverbaar. We kiezen uit een voorraad die wij op zicht laten komen. Zo kun je kijken wat het beste bij je past.

Bij een maatwerk haarstukje kies je volledig zelf je eigen kleur, structuur en vormgeving van het eigen haar. De levertijd hiervan is wel,wat langer namelijk ongeveer tussen 6-12 weken.

Tijdens een intake gesprek kiezen wij samen met jou een geschikt haarwerk en een geschikte bevestigingsmethode die bij jou past. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of bellen op 020-6207443. Vraag naar Tanja of Kimberly

Wij maken graag kennis met je!