Haarwerk of pruik bij chemo therapie Tanja

Haarwerk of pruik bij chemo therapie


Voor dringende zaken en het maken van afspraken m.b.t. pruiken i.v.m. chemotherapie, kun je ons altijd bereiken via ons WhatsApp nummer: 06-21330397 (niet bellen alleen WhatsApp).

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en verzorgen van een haarwerk/pruik wanneer je een chemo behandeling moet ondergaan. Wij zullen je alle aandacht geven die je voorbereidt op het hele proces naar het dragen van een haarwerk.

Stappenplan

Hieronder hebben wij een stappenplan weergegeven waarin de meest belangrijke informatie staat vermeld om je te begeleiden bij deze heftige gebeurtenis.

  1. Het eerste contact - Je kunt ons bellen of mailen om een afspraak in te plannen voor een gratis informatief gesprek. Wij nemen dan een uur de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Wij geven je alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, de kosten en de vergoedingen door jouw zorgverzekering. Gezamenlijk maken we de keuze qua stijl, type, kleur en model.
  2. Verzekering & vergoeding - Het is verstandig je behandelend arts alvast te vragen om een verwijsbrief voor het aanmeten van een haarwerk. Dit is nodig zodat wij de declaratie geheel uit handen kunnen nemen. Je hoeft dan zelf niets meer te doen.
  3. Haarwerk uitzoeken - Naar aanleiding van het eerste gesprek stellen wij een mooie collectie haarwerken samen, zodat je in alle rust een keuze kunt maken uit meerdere haarwerken die aan jouw wensen voldoen. Tip: Neem bij het passen een dierbare mee die jou kan adviseren en ondersteunen bij je keuzes.
  4. Afleveren haarwerk - Als je je keuze hebt gemaakt, bewaren wij jouw haarwerk tot de dag daar is dat jouw haar gaat uitvallen. Dit is best een emotioneel moment waarbij we je zo goed mogelijk zullen begeleiden. Je komt dan opnieuw bij ons langs en gaan wij het haarwerk met de laatste details in jouw coupe knippen. Tijdens en na dit proces laten wij jou zien hoe je je haarwerk het beste thuis kunt verzorgen en onderhouden.
  5. Onze nazorg - Een eerste keer je haarwerk thuis zelf wassen is best eng, dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom doen wij dit eventueel samen met jou in onze salon. Ongeveer 3-4 weken na het afleveren maken wij een nieuwe afspraak waarbij wij kosteloos het haarwerk samen met jou wassen en controleren. Wij kijken of alles nog naar tevredenheid is, of de lengtes nog de juist zijn en of je nog problemen ondervindt.

Je ziet, wij doen er alles aan om jou in het gehele proces te begeleiden. Zelfs na de aflevering staan wij nog voor je klaar om het onderhoud van je haarwerk bij te houden. Voor meer informatie of een gratis informatiegesprek kun je mailen naar info@tanjashaarmode.nl of bellen naar 020 6207443.