Onze Salon Tanja

Onze salon


Tanja is op 9 december 1989 gestart met de salon. Later is daar de haarwerksalon bij gekomen.

In onze salon zul je je zich snel op je gemak voelen door de gezellige sfeer. Wij werken op afspraak zodat wij tijd kunnen maken voor jou en je haar. Maar binnenlopen mag altijd. Indien wij tijd hebben, helpen wij jou direct of wacht anders even onder het genot van een heerlijk ouderwets vers gezet kopje koffie, cappuccino of thee. Komt het niet uit, dan plannen wij graag een afspraak met je in. Wil je liever online afspreken? Dat kan ook! 24 uur per dag via de rode knop rechts bovenin op de Home pagina. Voor ons is online reserveren een ideale manier om jouw afspraak aan te nemen. Wanneer je voorkeur hebt voor een kapster mag je dit altijd aangeven. Dit is ook mogelijk via het online systeem.

Koopavond


Wil je bij voorkeur in de avonduren langs komen? Dat kan op donderdag. De openingstijden staan vermeld op onze homepagina. Voor onze haarwerksalon gelden in geval van nood op afspraak afwijkende openingstijden.

Afspraak afzeggen?


In verband met onze drukke agenda dien je jouw afspraak altijd minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Wanneer je dit niet tijdig doet moeten wij andere teleurstellen en zijn wij genoodzaakt om kosten hiervoor in rekening te brengen.

Cadeaubonnen


Je kunt bij ons cadeaubonnen aanschaffen voor elk gewenst bedrag. Ze kunnen worden ingeleverd voor een behandeling of de aanschaf van producten. Op deze manier kun je zelf de waarde van je cadeau bepalen. Altijd leuk om te geven en ook om te krijgen!