Tanja is op 9 december 1989 gestart met de salon en bestaat dus inmiddels al bijna 30 jaar.

In onze salon zult u zich snel op uw gemak voelen door de gezellige sfeer. Wij werken met afspraak zodat wij tijd kunnen maken voor u en uw haar. Maar binnen lopen mag altijd. Indien wij tijd hebben, helpen wij u direct of wacht u even onder het genot van een heerlijk ouderwets gezet kopje koffie of thee.
Komt het niet uit dan plannen wij graag een afspraak met u in.
Wilt u liever online afspreken? Dat kan ook, 24 uur per dag via de rode knop rechts bovenin op elke pagina. Hoe het precies werkt staat op onze homepagina. Voor ons is online reserveren een ideale manier om uw afspraak aan te nemen.
Wanneer u voorkeur heeft voor een kapster mag u dit altijd aangeven. Dit is ook mogelijk via het online systeem.

Koopavond
Wilt u bij voorkeur in de avonduren langs komen? Dat kan op donderdag en vrijdag avond. De openingstijden staan vermeld op onze homepagina.

Cadeaubonnen
U kunt bij ons cadeaubonnen aanschaffen voor elk gewenst bedrag. Op deze manier kunt u zelf de waarde van uw cadeau bepalen. Altijd leuk om te geven en ook om te krijgen!

Knipkorting
Wanneer u geknipt bent en gelijk een nieuwe knipafspraak maakt binnen 6 weken, krijgt u een korting van ons.
Hoe sneller u terugkomt, hoe hoger de korting

Afspraak afzeggen?
I.v.m. met onze drukke agenda dient u uw afspraak altijd minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Wanneer u dit niet tijdig doet moeten wij andere klanten teleurstellen. Zij hadden uw plekje heel graag willen hebben. Wij hopen op uw begrip hiervoor want wij zitten dan met een gat in onze agenda die wij niet meer tijdig kunnen opvullen.
Indien u dit niet tijdig doet zijn wij genoodzaakt om kosten hiervoor in rekening te brengen.

Parkeren
Op de Oostenburgergracht en in de straten rondom is ruim voldoende gelegenheid om te parkeren.
Houdt u echter wel rekening met betaald parkeren. (lage tarief) en u kunt alleen betaald parkeren met uw pinpas of mobiele telefoon, geen contanten.