T Parting & TopPiece Tanja

T-Parting & TopPiece


Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en sterk haar. Echter, de natuur laat ons ook wel eens in de steek. Dit is het geval wanneer je last hebt van bijvoorbeeld alopecia androgenetica. Dit is een vorm van mannelijke kaalheid die ook bij vrouwen voorkomt. Maar ook alopecia areata waarbij er pleksgewijs kale plekken ontstaan op de hoofdhuid. Uiteraard kunt je altijd bij ons terecht voor advies en kijken wij welke omstandigheden bij jou de oorzaak is waardoor jouw haar dunner wordt. Wij werken hiervoor met de producten van Mediceuticals. Deze producten ondersteunen bij diverse haar- en hoofdhuidproblemen en helpen jouw eigen haar weer in topconditie te krijgen! Je kunt hier meer informatie vinden over onze Mediceuticals producten.

Voor veel mensen is dun of dunner wordend haar een groot probleem. Het wordt vaak enorm onderschat, maar het kan zorgen voor een ontzettend onzeker gevoel. Voor deze groep mensen hebben wij een oplossing in de vorm van een kleine haarstukjes of een T-Parting. De haarstukjes of T-Partings zijn klein haarstukjes die geplaatst worden bovenop het hoofd rondom de scheiding in het haar. Het haarstukje kan eventueel door ons voor 4-5 weken permanent bevestigd worden. Je kunt er dan mee zwemmen, fietsen, sporten, etc zonder dat je bang hoeft te zijn dat het loslaat. En niet te vergeten…… het is BETAALBAAR! Kleine haarstukjes of een T Parting geven meer volume aan het eigen haar of dunner wordend haar. Het zorgt ervoor dat de hoofdhuid niet meer zichtbaar is. De stukjes zijn gemaakt van 100% echt haar en kan bevestigd worden met clips, ringetjes of speciaal tapesysteem. Door deze bevestigingsmethodes kan je als klant alles doen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het haarstukje loslaat. Haarstukjes laten zich makkelijk stylen met een stijltang, krultang of föhn. Kleuren, watergolven, of permanenten is geen probleem. De garantie van deze producten komen te vervallen indien je het zelf thuis kleurt of knipt. Loop gerust eens binnen voor een afspraak en je krijgt eerst een vrijblijvend gratis advies. Een berichtje sturen via de mail of Facebook Messenger kan ook.

t-parting-xl

Variaties en Kleuren


T-parting is verkrijgbaar in 3 verschillende variaties en 23 kleuren:

T-Parting N

T Parting N (normaal) heeft een lengte van ± 20 cm en wordt het meeste gebruikt. Ideaal bij klanten voor wie dun haar hebben op of rondom de scheiding.

T-Parting XL

T Parting XL heeft ook een lengte van ± 20 cm maar heeft meer haar dan de T parting N. De plakstrip (PU strip) van de T parting XL is ook een keer zo breed als die van de T Parting N. T Parting XL is voor klanten wie extreem dun haar hebben op de scheiding en de kruin. Omdat deze T parting meer haar heeft valt deze meer over de dun geworden plekken.

T-Parting XL LONG

T Parting XL LONG heeft een lengte van ± 40 cm en wordt gebruikt bij klanten wiens haar dun is maar wel een lange lengte hebben. Omdat de t parting gemaakt is van 100% human hair gaat het als het ware “samenwerken”  met uw eigen haar.

De T Parting is verkrijgbaar in 23 kleuren en is leverbaar v.a. € 179,00 incl plaatsing. Loop gerust eens binnen voor een afspraak en u krijgt eerst een vrijblijvend gratis advies. Een berichtje sturen via de mail of facebook messenger kan ook.

De garantie van dit product komt te vervallen indien u zelf de T-Parting thuis kleurt of knipt

TOP-PIECE


Een Top-Piece is een deelhaarwerk(je) dat d.m.v. clips of permanente bevestiging kan worden gedragen bij dunner wordend haar, Alopecia Androgenetica en andere Alopecia vormen. Ook een Top-Piece komt in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de zorgverzekering.

Deze haarstukjes zijn verkrijgbaar in confectie (binnen een paar dagen leverbaar) en in maatwerk (levertijd 8-10 weken).

Bij een maatwerk maken wij een mal van de bovenkant van je hoofd en sturen deze op. Hierbij is er vrije keuze uit elke kleur, lengte, dikte en krul/slag/stijl. Bij een confectie stukje is de keuze iets beperkter maar is wel direct leverbaar op aanvraag.