Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en sterk haar, echter laat de natuur ons ook wel eens in de steek. Dit is het geval wanneer u last heeft van bijvoorbeeld Alopecia Androgenetica. Dit is een vorm van mannelijke kaalheid die ook bij vrouwen voorkomt. Maar ook Alopecia Areata waarbij er pleksgewijs kale plekken ontstaan op de hoofdhuid.

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht over advies en kijken wij welke omstandigheden bij u de oorzaak zijn waardoor uw haar dunner wordt. Wij werken hiervoor met de producten van Mediceuticals. Deze producten ondersteunen bij diverse haar- en hoofdhuidproblemen en helpen wij u uw eigen haar weer in topconditie te krijgen!
U kunt hier meer informatie vinden over onze Mediceuticals producten

Voor veel mensen is dun of dunner wordend haar een groot probleem. Het wordt vaak enorm onderschat maar zorgt vaak voor een onzeker gevoel. Voor deze groep mensen hebben wij een oplossing in de vorm van een kleine “mini” haarstukjes of een T-Parting. De haarstukjes of T-Parting zijn klein haarstukjes die geplaatst worden bovenop het hoofd rondom de scheiding in het haar. Het haarstukje kan door ons voor 4-6 weken permanent bevestigd worden. Je kunt er dan mee zwemmen, fietsen, sporten, etc zonder dat je bang hoeft te zijn dat het loslaat. Of zo als een klant laatst ze: “Hij is cabrioproof!” En niet te vergeten…… BETAALBAAR!

Kleine haarstukjes of een T Parting geven meer volume aan het eigen haar of dunner wordend haar. Het zorgt ervoor dat de hoofdhuis niet meer zichtbaar is.
De stukjes zijn gemaakt van 100% echt haar (remy human hair) en kan bevestigd worden met clips, ringetjes of het speciale en unieke door ons geplaatste tapesysteem. Door deze bevestigingsmethodes kan u als klant alles doen zonder dat u bang hoeft te zijn dat het haarstukje loslaat.
Haarstukjes laten zich makkelijk stylen met een stijltang, krultang of föhn. Kleuren, watergolven, of permanenten is geen probleem.  De garantie van deze producten komen te vervallen indien u het zelf thuis kleurt of knipt.

Loop gerust eens binnen voor een afspraak en u krijgt eerst een vrijblijvend gratis advies. Een berichtje sturen via de mail of Facebook messenger kan ook.

 

Toppiece haarstukjes zijn  verkrijgbaar in verschillende variaties en kleuren:

Mini Haarstukjes

Mini haarstukjes hebben meestal een lengte van ± 10 – 30 cm. en is voor klanten wie extreem dun haar hebben op de scheiding, pony en/of de kruin.

T Parting

T Parting heeft een lengte van 20 of 40 cm en wordt gebruikt bij klanten wiens haar dun is rondom de scheiding.

De T Parting is bijv. al verkrijgbaar in meerdere kleuren en is leverbaar v.a. € 350,00

TOP-PIECE

Een Top-Piece is een groter deelhaarwerk(je) dat d.m.v. clips of permanente bevestiging kan worden gedragen bij dunner wordend haar, Alopecia Androgenetica en andere Alopecia vormen. Ook een Top-Piece komt in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de zorgverzekering.

Deze haarstukjes zijn verkrijgbaar in confectie (binnen een paar dagen leverbaar) en in maatwerk (levertijd 8-10 weken).

Bij een maatwerk maken wij een mal van de bovenkant van je hoofd en sturen deze op. Hierbij is er vrije keuze uit elke kleur, lengte, dikte en krul/slag/stijl. Bij een confectie stukje is de keuze iets beperkter maar is wel direct leverbaar op aanvraag.