Inhoud nieuwsbrief aug 2020

Tanja Corona 1 Commentaar

Hitte

De komende dagen wordt het behoorlijk warm maar bij ons blijft het hoofd koel. Wij hebben namelijk een heerlijke gekoelde salon met airconditioning. Het is dus heerlijk vertoeven bij ons. Wel zien wij dat het minder druk is als normaal, ook i.v.m. vakantieperiode. Daarom zou het zomaar kunnen dat wij op bepaalde momenten de salon een uurtje eerder sluiten als er geen klanten meer in de agenda staan. Maar je kunt altijd online je afspraak maken als wij er niet (meer) zijn.  

Afspraak

Bij elke afspraak krijgt je per mail een bevestiging. Lees deze aub goed door. Hierin staan de regels m.b.t. jouw bezoek aan de salon. Het gebeurt namelijk nog regelmatig dat klanten te vroeg op hun afspraak verschijnen en wij ze daarom buiten moeten laten wachten. Er geld bij ons nog steeds een maximum van het aantal klanten in de salon. Kom ook alleen! Er is helaas geen ruimte voor partners en familie om te wachten in de salon.  

Take-3

Tijdens de lockdown hebben wij een Take-3 abonnement verkocht. Dit was een ongekend succes en was ook binnen korte tijd “uitverkocht” (we hadden een beperkt aantal abonnementen beschikbaar). Wij zijn aan het onderzoeken of er blijvend interesse zou zijn om dit abonnement aan te kunnen schaffen Wat houd een Take-3 ook al weer in? 

​Je besluit om je 3​ volgende ​knipbehandelingen vooruit te betalen met korting​. (Wanneer je je haar ook kleurt dan betaal je bij je bezoek dus alleen het kleuren en niet meer het knippen)

Vragen over de Take-3? Wij beantwoorden ze graag ​

1 Commentaar

  • Elske Hemmes

    Ben bij Tanja’s Haarmode geweest voor een haarwerk. Hele fijne en goede uitleg en zeer vriendelijk onthaald. Dank hiervoor!! Ben erg blij met mijn haarwerk en mij er prima bij.
    Ook de nazorg was fijn, de eerste keer wassen goed uitgelegd.