02-02-2021….update (her)opening

Tanja Corona 0 Commentaren

Daar was dan de persconferentie van 2 februari. Voor ons een langverwachte datum…

Het einde van de lockdown lijkt in zicht, dus wij hopen dat je het nog even volhoudt en netjes wacht totdat wij ons mooie beroep weer mogen uitoefenen.

Het kabinet heeft de lockdown verlengd en hierdoor is de salon in ieder geval nog gesloten voor behandelingen t/m dinsdag 2 maart.

Van woensdag 3 februari t/m zaterdag 6 februari zijn wij op de volgende momenten in de salon aanwezig om de telefoon te beantwoorden en jouw afspraak alvast te noteren of verzetten.

WOE 3 FEBR. 09:00 – 13:00 UUR DO 4 FEBR. 13:00 – 16:00 UUR VRIJ 5 FEBR. 09:00 – 13:00 UUR ZA 6 FEBR. 09:00 – 12:00 UUR

Je maakt ons nog blijer als je je afspraak online maakt via onze website of app. Het online afsprakensysteem is vanaf dinsdagavond 2 febr. 20:30 uur toegankelijk en up-to-date met aangepaste roosters en openingstijden.

• Let op! I.v.m. de verwachte drukte zijn niet alle grote kleurbehandelingen online beschikbaar. Hiervoor dien je te bellen.

• Voor het opbrengen van jouw kleur kun je op dit moment helaas geen voorkeur voor een medewerker opgeven. Dit om alles zo efficiënt mogelijk in te kunnen plannen.

• Helaas is Deborah op dit moment nog niet volledig inzetbaar en daardoor zijn wij niet volledig in onze bezetting. Dit tezamen met de sluiting van de afgelopen weken zal de agenda snel gevuld zijn. Graag jouw begrip hiervoor bij het maken van je afspraak.

• We gaan na de lockdown, ook op maandag, open en hebben we ruimere openingstijden.
Alle bestaande gemaakte afspraken t/m 1 maart komen helaas te vervallen. Je kunt online je afspraak plannen voor 3 maart of later.

Color@Home verfkit + productverkoop

Om te voorkomen dat wij na de gedwongen sluiting alle goedbedoelde pogingen met andere verfproducten moeten herstellen, omdat ze bijvoorbeeld te donker zijn uitgevallen, hebben wij tijdelijk deze oplossing!

Wij helpen je de komende weken uiteraard graag met een “doe het zelf nood uitgroei-pakket”.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Mail ons dat je de verf-kit wilt ontvangen: info@tanjashaarmode.nl. Wij overhandigen de verf op een afgesproken tijdstip op straat (om de hoek van de salon) aan jou.
  • We mengen jouw persoonlijke kleur zoals altijd.
  • In het pakket zit een bakje verf, een kwast, handschoenen, verflaken, een huidbeschermer en speciale shampoo en conditioner om de verf mee uit te spoelen en je haar te verzorgen. Tevens een korte schriftelijke uitleg. Een complete set kost € 30,00

 In tussentijd blijven wij positief en hopen wij dat jullie op ons wachten. Volhouden doen we samen!