Tanja tijdelijk op non actief

Tanja Nieuws 8 Commentaren

Sommige van jullie hebben het al gemerkt maar Tanja is momenteel tijdelijk even uit de running. Ze kampt met een tennisarm en heeft een overbelasting in haar beide schouders en armen. Het gaat inmiddels al weer wat beter en binnenkort zal zij haar werkzaamheden hervatten. Tot die tijd kunt u uiteraard een afspraak maken bij Deborah, Linda en Lesley.

8 Commentaren

 • Loes van Rijn

  He bah, wat vervelend! Veel beterschap Tanja!

  • Tanja

   Dank je wel Loes, het gaat gelukkig al weer langzaam de betere kant op

 • Lune Renardel de Lavalette

  Hoi Tanja,
  wat een vervelend nieuws en handicap. Sterkte met het herstel en jouw collega’s veel succes met het werk zonder jou.

  hartelijke groet en brasa, Lune

  • Tanja

   Dank je wel Luna, Ik heb gelukkig een geweldig team staan

 • Liesbeth

  Ik heb morgen een afspraak en ben even naar jullie website gegaan en lees dit bericht..Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen morgen maar misschien dat ik Tanja ook kan helpen in de vorm van een telefoonnummer van een dame die mij van 2 tennisarmen heeft afgelopen (en mijn vriendin en mijn man). Zij heet Joyce Vlaarkamp en beoefend japanse acupunctuur, waarbij de naalden niet in de huid blijven en andere japanse methodes. In 3 behandelingen heeft zij mij afgeholpen van enorme pijn en de angst dat ik nooit meer mijn beroep zou kunnen uitoefenen. Mijn vriendin liep al 1 jaar bij fysiotherapeuten en was ook na 3 behandelingen pijnvrij en nog, evenals mijn man. . Haar nummer is 06-24649977 of 020-6709001. Ik weet hoe pijnlijk een tennisarm en overbelasting is en wens jou ook herstel toe. Kijk maar wat je ermee doet. vriendelijke groet.

  • Tanja

   Wat een ontzettend lieve en attente reactie! Ik ga uw gegevens noteren.
   Op dit moment gaat het eigenlijk al weer best goed en ik ga binnenkort ook weer langzaam aan het werk.
   Ik had gelukkig wel een hele goed fysio. Ook op aanbeveling van iemand anders. Ik hoop u morgen wel even persoonlijk te kunnen bedanken.
   Ik ben nl wel aanwezig op de salon en doe wat hand en spandiensten. Lieve groet Tanja

 • Els de Lange

  Ik hoop voor je dat het snel weer beter gaat. Sterkte