Nieuwe producten

Tanja Nieuws 0 Commentaren

10390457_883880008294170_1802417904954882322_nMEGIX

Megix is de nieuwste haarverf op de markt met de nieuwste technologie.

Door het gebruik van micro pigmentatie technologie is kleuren en grijsdekking  in 10 minuten nu werkelijkheid geworden.

De  Argan oil in de verf  van Megix is tevens een ultieme verzorging voor het haar en geeft het daardoor een langere houdbaarheid dan een normale haarverf.

Tijdens het kleurproces wordt het haar subliem verzorgt en ontstaat er een prachtige glans. Ook de hoofdhuid wordt door de Argan oil beschermt en gehydrateerd.

Megix is PPD en Fosfaat vrij!!!  Het is tijd voor minder chemicaliën. Dus klante met een allergische reactie op deze stoffen kunnen wij nu  met een gerust hart kleuren.

 

 

 

 

 

Janine _nBLOND ZONDER GEEL

Bij het lichter kleuren van haar komt er bijna altijd een gele gloed naar boven.

Met Phair is dit nu verleden tijd! Phair is een totaal nieuw haarverfsysteem dat kan oplichten over gekleurd haar en natuur haar.

Met Phair kunnen wij tot maximaal 7 tinten lichter kleuren!  En dan desgewenst ook weer gelijk inkleuren in één behandeling.

Dit nieuwe concept van kleuren maakt het mogelijk om in korte tijd geweldige veranderingen aan te brengen met het behoudt van de kwaliteit van het haar dankzij de aanwezigheid van etherische oliën en keratine.

Vraag naar de mogelijkheden in de salon.

 

 

 

 

 

kerastaseDISCIPLINE IN UW HAAR

De Discipline lijn van Kérastase is speciaal ontwikkeld voor zeer pluizig stijl haar,  kroeshaar, krullend haar. Deze haartypes zijn vaak lastig om in bedwang te houden.

Bain Fluidealiste is de verzorgende shampoo en is daarmee het basisproduct van de Discipline behandeling. Deze shampoo reinigt je haar maar zorgt ook voor een veel betere structuur en betere handelbaarheid. Pluis wordt direct teruggedrongen!

Spray Fluidissime is een leave-in haarspray, waarmee je overal en snel je haar veel zachter maakt. Ideaal bij onhandelbaar haar en zeer pluizend haar. De Spray Fluidissime breng je aan op schoon haar en laat je vervolgens natuurlijk opdrogen, zodat je de hele dag kunt genieten van zacht haar, pluisvrij haar en geen klitten!

Heb je zeer beschadigd haar, zeer kwetsbaarhaar of haar dat zelfs met de Bain Fluidealiste en Spray Fluidissime niet beter handelbaar wordt? Dan is er altijd nog Maskeratine! Dit haarmasker heeft een dikke, crème-achtige structuur en geeft een zeer krachtige behandeling. Het masker dringt diep door tot in de haarvezel, hoe dik en weerbarstig je haar ook is! Maskeratine is geschikt voor elk haartype, maar komt het beste tot z’n recht bij zeer dik, weerbarstig en beschadigd haar!