Tanja

Eigenaresse & Haarwerkspecialist

Tanja is sinds 1989 de eigenaresse van Tanja’s Haarmode.

Ik ben sinds 1990 gelukkig getrouwd en een trotse moeder van een zoon die in Delft studeert.

Op de dagen dat ik niet in de salon aanwezig ben neem ik vaak kappersexamens af in het gehele land. Hiervoor reis ik heel Nederland door naar alle scholen. Op deze manier ben ik nauw betrokken bij het kappersonderwijs in ons land.

Ik ben sinds 1985 werkzaam in het kappersvak. Voor mij het mooiste vak dat er bestaat. Het geeft zo veel voldoening en je kunt er veel creativiteit in kwijt. Voor mij is het belangrijk om goed naar mijn klanten te kunnen luisteren wat hun wensen zijn. Goed kunnen communiceren met je klant is in ons vak heel belangrijk. Ik geef graag een advies of deze wensen ook haalbaar zijn want daar gaat het vaak mis in de communicatie. Als men verwachtingen heeft die niet haalbaar zijn, kun je een klant nooit tevreden maken. En dat is wel mijn doel.
Ik werk in de kapsalon op dinsdagochtend donderdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend. De andere dagen en uren ben ik werkzaam in onze haarwerk & pruikensalon.

Deborah

Hairstyliste

Hoi, mijn naam is Deborah en ik ben inmiddels alweer ruim 10 jaar met veel plezier werkzaam bij Tanja’s Haarmode.
Ik werk 2 dagen in de week en doe dit met veel enthousiasme!

Het feit dat iedere klant, ieder kapsel en haartype weer een nieuwe uitdagingen biedt, is de reden dat ik dit vak zo graag uitoefen.

Door goed bij te blijven leren met trainingen en cursussen en mijn jaren ervaring, hoop ik u graag een keer te mogen helpen en samen uw kapsel tot een mooi eindresultaat te maken.
Ik werk op dinsdag en donderdag, Tot gauw!

Linda

Hairstyliste

Hoi mijn naam is Linda, 51 jaar en moeder van een lieve dochter. Inmiddels ben ik ruim 30 jaar met veel plezier werkzaam in het kappersvak. In al die jaren heb ik uiteraard veel geleerd en ben ik zeer creatief geworden.

Voor mij is elke klant een geheel nieuwe uitdaging! Het is mijn doel om mijn klanten tevreden de  salon te laten verlaten.
Ik werk op dinsdagmiddag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Zie ik u snel?

:

Marjan

Hairstyliste

Marjan is al 40 jaar kapster dus ervaring voldoende! Zij werkt 1 dag in de week op vrijdag bij ons en valt in op andere dagen bij drukte, vakanties en ziekte v

Lesley

Hairstyliste & Haarwerkspecialist

Hallo ik ben Lesley, en werk sinds 2015 bij Tanja’s Haarmode.

Ik heb inmiddels al bijna 17 jaar ervaring in het kappersvak. Ik hou van gezelligheid, teamwork en aandacht voor de klant. Voor mij is het belangrijk dat ik de klanten goed begrijp en weet wat ze willen. Ik geef graag mijn advies zodat klanten met een goed gevoel de salon verlaten.

Ik werk op woensdag , vrijdag en zaterdag. Ik hoop u snel in mijn stoel te mogen adviseren.

Nancy

Hairstyliste

Nancy is m.i.v. van november 2018 bij ons in de salon werkzaam. Zij is al een aantal jaren actief in het kappersvak en u bent bij haar daarom in goede handen. Nancy is gespecialiseerd in extensions en weft/weave. Zij is werkzaam op woensdag, vrijdag en zaterdag.