T-Parting nieuw in onze salon

img_2390-2

Voor veel mensen is dun of dunner wordend haar een groot probleem. Het wordt vaak enorm onderschat maar zorgt vaak voor een onzeker gevoel. Voor deze groep mensen hebben wij een oplossing in de vorm van een klein “mini” haarstukje. De T-Parting een klein haarstuk dat geplaatst word bovenop het hoofd rondom de scheiding in het haar.  Het haarstukje wordt door ons voor 5-6 weken gegarandeerd bevestigd. Je kunt ermee zwemmen, fietsen, sporten, etc zonder dat je bang hoeft te zijn dat de T-Parting loslaat. Of zo als een klant laatst ze: “Hij is cabrioproof!” En niet te vergeten…….BETAALBAAR! Wij kunnen bijna altijd de T Parting voor u declareren via uw zorgverzekering.

T parting is een uniek haarstuk dat meer volume geeft aan het eigen haar of dunner wordend haar lijkt weer een volle bos.

T parting is gemaakt van 100% echt haar (remy human hair) en kan bevestigd worden met clips of het speciale en unieke door ons geplaatste tapesysteem. Door dit unieke tapesysteem kan u als klant alles doen zonder dat u bang hoeft te zijn dat de T parting loslaat.

T Parting laat zich makkelijk stylen met een stijltang, krultang of föhn. Kleuren of watergolven is geen probleem.

 

 

T parting is verkrijgbaar in 3 verschillende variaties en 23 kleuren:

 

 

1) De T Parting N

 T Parting N (normaal)  heeft een lengte van ± 20 cm en wordt het meeste gebruikt. Ideaal bij klanten voor wie dun haar hebben op of rondom de scheiding.

T Parting N is verkrijgbaar in 21 kleuren en kost€ 179,00 incl plaatsing

 

2) T Parting XL

 T Parting XL heeft ook een lengte van ± 20 cm maar heeft meer haar dan de T parting N. De plakstrip (PU strip) van de T Parting XL is ook een keer zo breed als die van de T Parting N.

T Parting XL is voor klanten wie extreem dun haar hebben op de scheiding en de kruin. Omdat deze T parting meer haar heeft valt deze meer over de dun geworden plekken.

T Parting XL is verkrijgbaar in 18 kleuren  en kost € 199,00 incl plaatsing

 

3) T Parting XL LONG

T Parting XL LONG heeft een lengte van ±  40 cm en wordt gebruikt bij klanten wiens haar dun is maar wel een lange lengte hebben. Omdat de t parting gemaakt is van 100% human hair gaat het als het ware “samenwerken” uw eigen haar.

T Parting XL LONG is verkrijgbaar in 9 kleuren en kost € 299,00 incl plaatsing.

 

Loop gerust eens binnen en vraag naar de mogelijkheden of een vrijblijvend gratis advies.

 

8 reacties

Ria schoonderbeek zegt:

Beantwoorden
11/02/2017 om 14:57

Dag Tanja, ook ik hen na een GBP veel haaruitval dit duurt nu al 3 mnd. Ik durf mijn haar niet meer te kleuren bij de kapper. Er blijft elke dag met borstelen teveel haar in mijn bostel achter. Het is nu zelfs zo erg dat ik van elke dag haar wassen na 1 keer per week ben gegaan. Maar omdat ik meerdere dagen sport voel ik me niet fris op mijn hoofd. Graag zou ik willen dat mijn haar opgevuld wordt vooral op de kruin is het erg dun.

Tanja zegt:

Beantwoorden
12/02/2017 om 21:53

Hoi Ria, wat vervelend om dit te lezen. Ik zal contact met je opnemen via de mail zodat ik samen met jou naar een oplossing kan zoeken. Ik heb gelukkig al veel klanten met een soort gelijk probleem mogen helpen en hoop dat ik dit voor jou ook mag doen.
Je kunt ons ook bellen, dan plannen we geheel vrijblijvend en gratis een infogesprek voor je in in onze afgesloten ruimte.

Conny Blom zegt:

Beantwoorden
11/11/2017 om 15:37

Goedendag,

ik zou graag een T-parting willen kopen,

zou ik woe. ochtend kunnen komen ? en als het past gelijk mee kunnen nemen ?

gr. conny Blom..

Tanja zegt:

Beantwoorden
13/11/2017 om 18:40

Heeft u onze info mail al ontvangen en gelezen?

Conny Blom zegt:

Beantwoorden
11/11/2017 om 15:38

Hoop dat het gaat lukken !

Tanja zegt:

Beantwoorden
13/11/2017 om 18:40

Wij hebben u een mail gestuurd met informatie die voor u van belang is.
Met vriendelijke groet, Tanja

18/03/2018 om 20:34

Hallo Tanja, je bent het misschien niet gewend om geschreven te worden door een vrouw van mijn leeftijd (58 jaar) Maar ik heb al zo’n moeite met het ouder worden en daar is met name mijn dunne haar een grote oorzaak van. Ben van origine een blondine, verf het al jaren donker om het toch nog een beetje dikker te doen laten lijken. Heb door de jaren ook kale plekken in m’n haar gekregen. Zou zo graag wat willen weten welke mogelijkheden ik nog heb. Hoop van je te horen,
Bvd

Tanja zegt:

Beantwoorden
07/04/2018 om 13:15

Hallo Paula, wij krijgen reacties vanuit alle leeftijden dus dat is geen probleem.
Wij kunnen heel veel voor u betekenen.
Mag ik u uitnodigen om ons te bellen voor een gratis infogesprek? Dan kan ik u wat voorbeelden laten zien en voelen. Dan kunt u daarna thuis in alle rust beslissen of uw oplossing erbij zit.
U mag ons ook uw telefoonnummer mailen via het contactformulier op de Website. Wij horen heel graag van u.
Met vr gr Tanja

Schrijf een reactie

Velden met een * zijn verplicht