Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en sterk haar, echter laat de natuur ons ook wel eens in de steek. Dit is het geval wanneer u last heeft van bijvoorbeeld Alopecia Androgenetica. Dit is een vorm van mannelijke kaalheid die ook bij vrouwen voorkomt. Maar ook Alopecia Areata waarbij er pleksgewijs kale plekken ontstaan op de hoofdhuid.

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht over advies en kijken wij welke omstandigheden bij u de oorzaak zijn waardoor uw haar dunner wordt. Wij werken hiervoor met de producten van Mediceuticals. Deze producten ondersteunen bij diverse haar- en hoofdhuidproblemen en helpen wij u uw eigen haar weer in topconditie te krijgen!
U kunt hier meer informatie vinden over onze Mediceuticals producten

Voor veel mensen is dun of dunner wordend haar een groot probleem. Het wordt vaak enorm onderschat maar zorgt vaak voor een onzeker gevoel. Voor deze groep mensen hebben wij een oplossing in de vorm van een klein “mini” haarstukje. De T-Parting een klein haarstuk dat geplaatst word bovenop het hoofd rondom de scheiding in het haar. Het haarstukje wordt door ons voor 5-6 weken gegarandeerd bevestigd. Je kunt ermee zwemmen, fietsen, sporten, etc zonder dat je bang hoeft te zijn dat de T-Parting loslaat. Of zo als een klant laatst ze: “Hij is cabrioproof!” En niet te vergeten…… BETAALBAAR!

T Parting is een uniek haarstuk dat meer volume geeft aan het eigen haar of dunner wordend haar.
T Parting is gemaakt van 100% echt haar (remy human hair) en kan bevestigd worden met clips of het speciale en unieke door ons geplaatste tapesysteem. Door dit unieke tapesysteem kan u als klant alles doen zonder dat u bang hoeft te zijn dat de T parting loslaat.
T Parting laat zich makkelijk stylen met een stijltang, krultang of föhn. Kleuren, watergolven, of permanenten is geen probleem.

T parting is verkrijgbaar in 3 verschillende variaties en 23 kleuren:

De T Parting N

T Parting N (normaal) heeft een lengte van ± 20 cm en wordt het meeste gebruikt. Ideaal bij klanten voor wie dun haar hebben op of rondom de scheiding.

T Parting XL

T Parting XL heeft ook een lengte van ± 20 cm maar heeft meer haar dan de T parting N. De plakstrip (PU strip) van de T parting XL is ook een keer zo breed als die van de T Parting N.
T Parting XL is voor klanten wie extreem dun haar hebben op de scheiding en de kruin. Omdat deze T parting meer haar heeft valt deze meer over de dun geworden plekken.

T Parting XL LONG

T Parting XL LONG heeft een lengte van ± 40 cm en wordt gebruikt bij klanten wiens haar dun is maar wel een lange lengte hebben. Omdat de t parting gemaakt is van 100% human hair gaat het als het ware “samenwerken”  met uw eigen haar.

De T Parting is verkrijgbaar in 21 kleuren en is leverbaar v.a. € 179,00 incl plaatsing

Loop gerust eens binnen voor een afspraak en u krijgt eerst een vrijblijvend gratis advies. Een berichtje sturen via de mail of facebook messenger kan ook.

De garantie van dit product komt te vervallen indien u zelf de T-Parting thuis kleurt of knipt

Uw eigen haar gebruiken voor een haarwerk? Dit kan met een Toupim

Een Toupim is een zachte haarband met daarin verwerkt een rand écht haar, synthetisch of zelfs je eigen haar! Je combineert de Toupim met een petje.  Niemand ziet iets ‘anders’ aan je.  Het is een eenvoudige en vooral heel comfortabele oplossing voor vrouwen en meisjes die te maken hebben met haarverlies na chemo of door alopecia. Gemiddeld duurt het een week om van uw haar een Toupim te kunnen maken.

Het comfort van de eenvoud:

Géén knellende pasvormsystemen, géén gespen, klittenband, drukknoopjes, haken en oogjes etc. Het haar raakt de schedel niet rechtstreeks. Je voelt alleen de zachte haarband. Géén hittevorming of jeuk, kriebel of irritatie. Het merendeel van onze collectie is gemaakt van de hoogste kwaliteit Human Hair. Enkele korte modellen zijn gemaakt van synthetisch materiaal. De stof van de haarband is geselecteerd op comfort en rekbaarheid en wordt speciaal geïmporteerd. De haarband is altijd zwart.

Elke Toupim wordt met zorg en precisie gemaakt met de hand gemaakt en is te combineren met alle soorten petten, sjaals, mutsen, hoedjes, alpino’s etc. Je bent niet gebonden aan één type pet of muts.
Welk petje of mutsje je kiest om te dragen op de Toupim kan je laten afhangen van je stemming en bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Als het warm is draag je waarschijnlijk een luchtig sjaaltje of een zomerpetje op de Toupim, als het wat kouder is zal je kiezen voor een warmere muts of pet of een dikkere sjaal. In de winter is het hebben van haar in je nek extra comfortabel. Bij de Toupim krijg je altijd één gratis mutsje. Zie voor voorbeelden de foto’s hieronder

Voor meer informatie kunt u bij ons terecht voor een gratis intakegesprek. Hierin zullen wij uitgebreid te tijd nemen en het hele te nemen stappenplan met u doornemen. Wij regelen het gehele traject voor u en ontzorgen u tot aan het declareren bij uw zorgverzekering