Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en sterk haar, echter laat de natuur ons ook wel eens in de steek. Dit is het geval wanneer u last heeft van bijvoorbeeld Alopecia Androgenetica. Dit is een vorm van mannelijke kaalheid die ook bij vrouwen voorkomt. Maar ook Alopecia Areata waarbij er pleksgewijs kale plekken ontstaan op de hoofdhuid.

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht over advies en kijken wij welke omstandigheden bij u de oorzaak zijn waardoor uw haar dunner wordt. Wij werken hiervoor met de producten van Mediceuticals. Deze producten ondersteunen bij diverse haar- en hoofdhuidproblemen en helpen wij u uw eigen haar weer in topconditie te krijgen!
U kunt hier meer informatie vinden over onze Mediceuticals producten

Voor veel mensen is dun of dunner wordend haar een groot probleem. Het wordt vaak enorm onderschat maar zorgt vaak voor een onzeker gevoel. Voor deze groep mensen hebben wij een oplossing in de vorm van een klein “mini” haarstukje. De T-Parting een klein haarstuk dat geplaatst word bovenop het hoofd rondom de scheiding in het haar. Het haarstukje wordt door ons voor 5-6 weken gegarandeerd bevestigd. Je kunt ermee zwemmen, fietsen, sporten, etc zonder dat je bang hoeft te zijn dat de T-Parting loslaat. Of zo als een klant laatst ze: “Hij is cabrioproof!” En niet te vergeten…… BETAALBAAR!

T Parting is een uniek haarstuk dat meer volume geeft aan het eigen haar of dunner wordend haar.
T Parting is gemaakt van 100% echt haar (remy human hair) en kan bevestigd worden met clips of het speciale en unieke door ons geplaatste tapesysteem. Door dit unieke tapesysteem kan u als klant alles doen zonder dat u bang hoeft te zijn dat de T parting loslaat.
T Parting laat zich makkelijk stylen met een stijltang, krultang of föhn. Kleuren, watergolven, of permanenten is geen probleem.

T parting is verkrijgbaar in 3 verschillende variaties en 23 kleuren:

De T Parting N

T Parting N (normaal) heeft een lengte van ± 20 cm en wordt het meeste gebruikt. Ideaal bij klanten voor wie dun haar hebben op of rondom de scheiding.

T Parting XL

T Parting XL heeft ook een lengte van ± 20 cm maar heeft meer haar dan de T parting N. De plakstrip (PU strip) van de T parting XL is ook een keer zo breed als die van de T Parting N.
T Parting XL is voor klanten wie extreem dun haar hebben op de scheiding en de kruin. Omdat deze T parting meer haar heeft valt deze meer over de dun geworden plekken.

T Parting XL LONG

T Parting XL LONG heeft een lengte van ± 40 cm en wordt gebruikt bij klanten wiens haar dun is maar wel een lange lengte hebben. Omdat de t parting gemaakt is van 100% human hair gaat het als het ware “samenwerken”  met uw eigen haar.

De T Parting is verkrijgbaar in 21 kleuren en is leverbaar v.a. € 179,00 incl plaatsing

Loop gerust eens binnen voor een afspraak en u krijgt eerst een vrijblijvend gratis advies. Een berichtje sturen via de mail of facebook messenger kan ook.

De garantie van dit product komt te vervallen indien u zelf de T-Parting thuis kleurt of knipt

TOP-PIECE

Een Top-Piece is een deelhaarwerk(je) dat d.m.v. clips of permanente bevestiging kan worden gedragen bij dunner wordend haar, Alopecia Androgenetica en andere Alopecia vormen. Ook een Top-Piece komt in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de zorgverzekering.

Deze haarstukjes zijn verkrijgbaar in confectie (binnen een paar dagen leverbaar) en in maatwerk (levertijd 8-10 weken).

Bij een maatwerk maken wij een mal van de bovenkant van je hoofd en sturen deze op. Hierbij is er vrije keuze uit elke kleur, lengte, dikte en krul/slag/stijl. Bij een confectie stukje is de keuze iets beperkter maar is wel direct leverbaar op aanvraag.