Synthetisch haarwerk, eventueel binnen 24 uur leverbaar.

De Haarwerksalon is voor noodgevallen altijd op afspraak geopend. Afspraak maken kan telefonisch of via het contactformulier.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en verzorgen van een haarwerk/pruik wanneer je een chemo behandeling moet ondergaan. Wij zullen je alle aandacht geven die je voorbereidt op het hele proces naar het dragen van een haarwerk.

STAPPENPLAN:

Hieronder hebben wij een stappenplan weergegeven waarin de meest belangrijke informatie staat vermeld om je te begeleiden bij deze heftige gebeurtenis.

 1. Het eerste contact
  Je kunt ons bellen of mailen om een afspraak in te plannen voor een gratis info gesprek. Wij nemen dan een uur de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Wij geven je alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, de kosten en de vergoedingen uit jouw zorgverzekering. Gezamenlijk maken we de keuze qua stijl, type, kleur en model.
 2. Verzekering & vergoeding
  Het is verstandig je behandelend arts alvast te vragen om een verwijsbrief voor het aanmeten van een haarwerk. Dit is nodig zodat wij de declaratie geheel uit handen kunnen nemen. Je hoeft dan zelf niets meer te doen.
 3. Haarwerk uitzoeken
  Naar aanleiding van het eerste gesprek stellen wij een mooie collectie haarwerken samen, zodat je in alle rust een keuze kunt maken uit meerdere haarwerken die aan jouw wensen voldoen.
  Tip: Neem een dierbare mee die jou kan adviseren en ondersteunen bij je keuzes.
 4. Afleveren haarwerk
  Als je je keuze gemaakt heb dan bewaren wij jouw haarwerk tot de dag daar is dat jouw haar gaat uitvallen. Dit is best een emotioneel moment waarbij we jou zo goed mogelijk zullen begeleiden.
  Je komt dan opnieuw bij ons langs en gaan wij het haarwerk met de laatste details in jouw coupe knippen. Tijdens en na dit proces laten wij jou zien hoe je je haarwerk het beste thuis kunt verzorgen en onderhouden.
 5. Onze nazorg
  Een eerste keer je haarwerk thuis zelf wassen is best eng, dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom doen wij dit samen met jou in onze salon (en indien nodig thuis). Ongeveer 3-4 weken na het afleveren maken wij een nieuwe afspraak waarbij wij kosteloos het haarwerk samen met jou wassen en controleren. Wij kijken of alles nog naar tevredenheid is, of de lengtes nog de juist zijn en of je nog problemen ondervindt.

Je ziet, wij doen er alles aan om jou in het gehele proces te begeleiden. Zelfs na de aflevering staan wij nog voor je klaar om het onderhoud van je haarwerk bij te houden.
Voor meer informatie of een gratis informatiegesprek, kun je mailen naar info@tanjashaarmode.nl of bellen naar 020- 6 207 443 en vragen naar Tanja.