Krullen Knippen

Krullen knippen volgens de Global Curls techniek

Bijna alle hairstylisten hebben leren knippen op steil haar en gebruiken deze basistechniek vervolgens op alle haartypes. Wel eens afgevraagd waarom er in kappersland een specialisatie is op afro haar? Dit omdat dit type haar een specialisatie is bij de “afro kapper”.

Maar waarom wordt er zo weinig specifieke aandacht gegeven aan Europees, krullend haar?

Wist je dat maar liefst 41% van de inwoners van Nederland krul of slag in het haar heeft?

Als antwoord op deze vraag is het Global Curl Concept ontwikkeld: een totaalconcept – van behandelplan tot nazorg – voor de perfecte krul! Centraal binnen het Global Curl

Wij knippen in onze salon jouw krullen volgens het concept van het Global Curl behandeltechniek op afspraak.  Per klant wordt er op basis van de wens en het type krul van de klant een zgn. klantspecifiek behandelplan gemaakt. Vervolgens wordt met behulp van de speciale kniptechnieken van Global Curl de perfecte krul gecreëerd. Omdat deze techniek veel meer tijd kost, kan deze behandeling alleen telefonisch geboekt worden.

Naast de kniptechniek staan ook styling en verzorging van de krul centraal in het Global Curl Concept. Per krulsoort bestaat er een specifieke aanpak betreft styling, verzorging en gebruik van producten.

De belangrijkste voordelen van de Global Curl kniptechnieken:

  • Accentueren van de krul door per bundel te beoordelen en te knippen
  • Meer volume op de juiste plek door natuurlijke valling van de krul
  • Reduceert pluis en zorgt voor meer glans
  • Makkelijker door kambaar en droogt sneller