Heb je last van jeuk, een droge, vette of juist schilferige hoofdhuid, eczeem, psoriasis of roos?
Wij zijn gespecialiseerd in haar en hoofdhuidproblemen. Tanja heeft hiervoor diverse trainingen gevolgd o.a. bij dermatologen.
Wij zijn inmiddels een gecertificeerd verkooppunt met onze salon van het merk Mediceuticals. Dit betekent o.a. dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek kunnen uitvoeren met een speciale scope. Een apparaat dat de hoofdhuid maar liefst 200x uitvergroot. Hiermee kunnen wij je probleem inzichtelijk maken en bekijken hoe het met de conditie van je haar en hoofdhuid is gesteld. Immers een gezonde hoofdhuid geeft gezonde haren!

Een slechte doorbloeding (geeft vaak een strakke hoofdhuid met dunne haren), haarzakjes die verstopt zitten met talg en cosmetica resten, het is via een hoofdhuidanalyse allemaal te zien.
Ook voor overmatige haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze is een shampoo ontwikkeld. Tevens geven wij met Mediceuticals speciale adviezen voor mensen die te maken hebben of krijgen met chemotherapie.
Mediceuticals is een medicinaal, dermatologisch geformuleerd product. verkrijgbaar in onze salon.
Een shampoo van 250ml is al verkrijgbaar voor € 18,40.

De hoofdhuidanalyse duurt ongeveer 30 min en kost €20,00 (dit is incl een speciale scalp first wasbehandeling). Het bedrag van de hoofdhuidanalyse wordt in mindering gebracht bij de aanschaf van 2 producten van Mediceuticals.

 

Kwaliteit hoeft dus niet altijd duur te zijn.

scope