High lights zonder uitgroei

Het juiste kapsel, de juiste styling allebei belangrijk omdat dat dit iets zegt over wie je bent. Je kapsel moet vooral “dicht bij jezelf blijven”. Daarom luisteren wij goed naar onze klanten en kijken we samen naar jouw wensen voordat we beginnen met het knippen of kleuren van het haar. We nemen graag de tijd om met je te praten en zo te achterhalen wat jouw verwachtingen zijn. Dan kunnen wij aangeven of wij aan die verwachtingen kunnen voldoen.
Wij luisteren vanzelfsprekend naar je wensen, maar er wordt ook goed gekeken naar wat past bij jouw gezichtsvorm, haarstructuur en wie je bent. Ook je dagelijkse ‘lifestyle’ bepaald voor een deel hoe je je haar draagt en verzorgd en hoeveel tijd je aan je haar wilt en kunt besteden.

Wat bij je past, dat maakt je mooi!Een andere of nieuwe haarkleur kan je kapsel net even dat extra ‘wauwh’ effect geven! Vaak zelfs meer als een nieuwe coupe. Dit kan zijn een paar subtiele high lights, een (glans)spoeling, een tijdelijke kleuring, een definitieve kleuring of je eerste grijze haren verbergen. Hierbij kijken we naar welke kleur het beste past bij je huidskleur en kapsel. Wij geven je heel graag een gratis advies hierin.
Krullend haar heeft bijvoorbeeld een andere kleurtechniek ‘nodig’ voor een mooi resultaat dan fijner en steiler haar. Samen kijken naar wat leuk bij je staat én het beste bij jou past.

Tegenwoordig is het kleuren van je haar gelukkig niet meer zo schadelijk voor je haarconditie. De ontwikkelingen en technologie in het maken van verzorgende kleurproducten gaat steeds verder en sneller. Onze revolutionaire 10 minuten kleuringen geven mooie kleurresultaten zonder dat dit je haar beschadigd. De haarvezel blijft in tact! Met als resultaat binnen 10 minuten mooi gekleurd, glanzend en verzorgd haar!

Succes gegarandeerd!

 

10

Heb je last van extreem dun haar of haaruitval, jeuk, een droge, vette of juist schilferige hoofdhuid, eczeem, psoriasis of roos?
Wij zijn gespecialiseerd in haar en hoofdhuidproblemen. Tanja heeft hiervoor diverse trainingen gevolgd o.a. bij dermatologen.
Wij zijn al jaren een gecertificeerd verkooppunt met onze salon van het merk Mediceuticals. Dit betekent o.a. dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek kunnen uitvoeren met een speciale scope. Een apparaat dat de hoofdhuid maar liefst 200x uitvergroot. Hiermee kunnen wij je probleem inzichtelijk maken en bekijken hoe het met de conditie van je haar en hoofdhuid is gesteld. Immers een gezonde hoofdhuid geeft gezonde haren!

Een slechte doorbloeding (geeft vaak een strakke hoofdhuid met dunne haren), haarzakjes die verstopt zitten met talg en cosmetica resten, het is via een hoofdhuidanalyse allemaal te zien.
Ook voor overmatige haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze is een shampoo ontwikkeld. Tevens geven wij met Mediceuticals speciale adviezen voor mensen die te maken hebben of krijgen met chemotherapie.
Mediceuticals is een medicinaal, dermatologisch geformuleerd product. verkrijgbaar in onze salon.
Een shampoo van 250ml is al verkrijgbaar vanaf € 18,40.

De hoofdhuidanalyse, incl een scalp first wasbehandeling, duurt ongeveer 30 min. De kosten voor deze huidanalyse vind je op onze pagina prijzen. Voor het maken van een afspraak voor een hoofdhuidanalyse dient u wel bereid te zijn om de door ons geadviseerde producten te gebruiken anders is de analyse compleet zinloos! Bij de aanschaf van 2 producten van Mediceuticals, krijgt u 50% korting op het bedrag van de hoofdhuidanalyse.

 

Kwaliteit hoeft dus niet altijd duur te zijn.

scope

Keratine Behandeling

Onze nieuwste bhave Keratine behandeling.

Breng jij de helft van de ochtend voor de spiegel door met een stijltang, om je vervolgens de rest van de ochtend opnieuw te ergeren aan je haar door die onverwachte regenbui?

Dus gooi je oude straight behandelingen, serums en speciale behandelingen maar achter je, want deze behandeling zorgt ervoor dat je haar steil of met een pluisvrije krul, glad en gezond blijft tot 4-6 maanden (zelfs als het regent). Onze Keratine Smooht XT maakt jou haar  mooi en beheersbaar door de intensieve keratine-therapie. Met Smooth XT kun je je haar dezelfde dag wassen en kleuren, (halleluja!) Geen wachttijd meer … hoe heerlijk is dat …?

 • Het heeft een prettige geur
 • Snelle behandeltijd
 • Geweldige kwaliteitsverbetering van het haar
 • Keuze uit steil haar of krulbehoud
 • Op dezelfde dag wassen en kleuren mogelijk
 • Betaalbaar

Weave / Weft Hair Extensions

Weave of Weft zijn platte matjes met haar die worden bevestigd aan je eigen haar. Er worden zeer kleine microringetjes gebruikt om de weave aan je eigen haar te bevestigen.

Hoelang blijft een Weave haar zitten?

Hoelang de weave blijven zitten heeft te maken met verschillende factoren. Meestal kan je de weaves 3-4 maanden dragen. Groeit je haar snel en was je je haar dagelijks, dan blijft het een minder lang zitten dan wanneer je haar minder snel groeit en je het gemiddeld 1 tot 2 keer in de week wast.
Wij raden wel aan om het haar niet te lang te laten zitten. Jouw eigen haar groeit uiteraard gewoon door en wanneer je het er uit wilt laten halen kan er veel klitvorming ontstaan. Wanneer je er op tijd bij bent, dan is er uiteraard niks aan de hand. Borstelen is een heel belangrijk onderdeel van de dagelijkse verzorging van een weave!

Wist je dat je elke dag 100 haren verliest?

Veel mensen schrikken wanneer wij het haar eruit laten halen. Er komen namelijk heel veel haren in één keer tegelijk los. Schrik hier niet van. Dit zijn enkel je eigen haren die normaliter ook uitvallen of uitgekamd worden. Omdat het haar vast zin in de microringetjes, kunnen de haren nergens heen. Dus wanneer je de haar weave eruit laat halen komen deze haren ook mee.

Onze Weave matten / Weft matten zijn gemaakt van 100% Human Remy Hair en is gemaakt van de beste kwaliteit Indian of Brazilian  hair. Met de juiste verzorging gaan ze wel 1 jaar of langer mee.

 • 1 set bestaat uit 3 banen en dit is voldoende voor een verlenging.
 • Je kunt kiezen uit  40 of 55 cm lang.
 • Mooie volle punten.
 • 100% GARANTIE op onze weaves bij juiste producten en verzorging!
 • Bevestiging via Microringen, niet schadelijk voor je eigen haar.
 • 100% Remy Kwaliteit, extra zacht en minder knopen in je haar vergeleken met ander “niet remy” en goedkoper haar.
 • Na bevestiging kan het ong 2 maanden blijven zitten, hierna dienen de matten omhoog geplaatst te worden.
 • Verlenging mogelijk vanaf € 265,00
 • Voor meer info kun je langskomen voor een vrijblijvend intakegesprek
Behandelingen per 1 jan. 2021 incl 9% btw*   Hem   Haar
Wassen Knippen € 33,00 € 33,00
Wassen Knippen en Drogen €37,75 € 37,75
Wassen Knippen en Model Drogen/Stylen € 41,50
Kinderen Knippen 0 t/m 11 jr (zelf thuis wassen) €24,75 € 24,75
Kinderen Knippen 12 t/m 15 jr (zelf thuis wassen) € 27,50 € 27,50
Actie Kinderen Knippen t/m 11 jaar ( tijdelijk geen actie tarieven)
€ 18,50 € 18,50
Actie Familietarief 1 kind (t/m 11 jr) + 1 volw ( tijdelijk geen actie tarieven) € 51,00 € 51,00
Kleurspoeling v.a. € 20,00 € 44,40
Verven kleine uitgroei & drogen € 44,40
Hele haar verven v.a. € 47,00
High Lights met folie (t/m 10 folies) € 26,50
High Lights met folie (t/m 20 folies) € 60,00
High Lights / Balayage hele hoofd v.a. € 88,30
Plage (kam coupe soleil) v.a. € 36,90
Bhave  Keratine behandeling v.a. € 99,00
Deel-Permanent (incl. knippen/föhnen/watergolf) € 89,50
Permanent (incl. knippen/föhnen/watergolf) € 105,50
Aanzet / Volume Permanent (incl. knippen/föhnen) € 97,75
Haarwerken & Pruiken (prijs op aanvraag)

* Deze prijslijst is onder voorbehoud. Voor lang haar kan een toeslag berekend worden.