High lights zonder uitgroei


Het juiste kapsel, de juiste styling allebei belangrijk omdat dat dit iets zegt over wie je bent. Je kapsel moet vooral “dicht bij jezelf blijven”. Daarom luisteren wij goed naar onze klanten en kijken we samen naar jouw wensen voordat we beginnen met het knippen of kleuren van het haar. We nemen graag de tijd om met je te praten en zo te achterhalen wat jouw verwachtingen zijn. Dan kunnen wij aangeven of wij aan die verwachtingen kunnen voldoen.
Wij luisteren vanzelfsprekend naar je wensen, maar er wordt ook goed gekeken naar wat past bij jouw gezichtsvorm, haarstructuur en wie je bent. Ook je dagelijkse ‘lifestyle’ bepaald voor een deel hoe je je haar draagt en verzorgd en hoeveel tijd je aan je haar wilt en kunt besteden.

Wat bij je past, dat maakt je mooi!


Een prachtige moderne bobEen andere of nieuwe haarkleur kan je kapsel net even dat extra ‘wauwh’ effect geven! Vaak zelfs meer als een nieuwe coupe. Dit kan zijn een paar subtiele high lights, een (glans)spoeling, een tijdelijke kleuring, een definitieve kleuring of je eerste grijze haren verbergen. Hierbij kijken we naar welke kleur het beste past bij je huidskleur en kapsel. Wij geven je heel graag een gratis advies hierin.
Krullend haar heeft bijvoorbeeld een andere kleurtechniek ‘nodig’ voor een mooi resultaat dan fijner en steiler haar. Samen kijken naar wat leuk bij je staat én het beste bij jou past.

Tegenwoordig is het kleuren van je haar gelukkig niet meer zo schadelijk voor je haarconditie. De ontwikkelingen en technologie in het maken van verzorgende kleurproducten gaat steeds verder en sneller. De 10 minuten kleuringen van Megix geven mooie kleurresultaten zonder dat dit je haar beschadigd. De haarvezel blijft in tact! Wij werken sinds mei 2014 met Megix, een kleurproduct zonder PPD en fosfaten waardoor de kans op een verf allergie minimaal is. Met als resultaat binnen 10 minuten mooi gekleurd en verzorgd haar!

Succes gegarandeerd!

 

10

Heb je last van jeuk, een droge, vette of juist schilferige hoofdhuid, eczeem, psoriasis of roos?
Wij zijn gespecialiseerd in haar en hoofdhuidproblemen. Tanja heeft hiervoor diverse trainingen gevolgd o.a. bij dermatologen.
Wij zijn inmiddels een gecertificeerd verkooppunt met onze salon van het merk Mediceuticals. Dit betekent o.a. dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek kunnen uitvoeren met een speciale scope. Een apparaat dat de hoofdhuid maar liefst 200x uitvergroot. Hiermee kunnen wij je probleem inzichtelijk maken en bekijken hoe het met de conditie van je haar en hoofdhuid is gesteld. Immers een gezonde hoofdhuid geeft gezonde haren!

Een slechte doorbloeding (geeft vaak een strakke hoofdhuid met dunne haren), haarzakjes die verstopt zitten met talg en cosmetica resten, het is via een hoofdhuidanalyse allemaal te zien.
Ook voor overmatige haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze is een shampoo ontwikkeld. Tevens geven wij met Mediceuticals speciale adviezen voor mensen die te maken hebben of krijgen met chemotherapie.
Mediceuticals is een medicinaal, dermatologisch geformuleerd product. verkrijgbaar in onze salon.
Een shampoo van 250ml is al verkrijgbaar voor € 18,40.

De hoofdhuidanalyse duurt ongeveer 30 min en kost €20,00 (dit is incl een speciale scalp first wasbehandeling). Het bedrag van de hoofdhuidanalyse wordt in mindering gebracht bij de aanschaf van 2 producten van Mediceuticals.

 

Kwaliteit hoeft dus niet altijd duur te zijn.

scope

Behandelingen*   Hem   Haar
Wassen Knippen € 29,50 € 29,50
Wassen Knippen en Drogen €34,00 € 34,00
Wassen Knippen en Model Drogen/Stylen € 37,00
Kinderen Knippen 0 t/m 11 jr (zelf thuis wassen) €22,00 € 22,00
Kinderen Knippen 12 t/m 15 jr (zelf thuis wassen) € 24,90 € 24,90
Actie Kinderen Knippen t/m 11 jaar ( alleen geldig op di + woe) € 16,00 € 16,00
Actie Familietarief 1 kind (t/m 11 jr) + 1 volw (alleen geldig op di + woe) € 42,50 € 42,50
Kleurspoeling v.a. € 37,95 € 37,95
Verven kleine uitgroei € 37,95
Hele haar verven v.a. € 42,00
High Lights met folie (t/m 10 folies) € 22,50
High Lights met folie (t/m 20 folies) € 52,00
High Lights / Balayage hele hoofd v.a. € 76,50
Plage (kam coupe soleil) v.a. € 32,00
Megix  (10 min kleuring spec. voor mannen) v.a. € 15,50
Deel-Permanent (incl. knippen/föhnen/watergolf) € 84,50
Permanent (incl. knippen/föhnen/watergolf) € 98,50
Aanzet / Volume Permanent (incl. knippen/föhnen) € 94,00
Haarwerken & Pruiken (prijs op aanvraag)

* Deze prijslijst is onder voorbehoud. Voor lang haar kan een toeslag berekend worden.