High lights zonder uitgroei

Het juiste kapsel, de juiste styling allebei belangrijk omdat dat dit iets zegt over wie je bent. Je kapsel moet vooral “dicht bij jezelf blijven”. Daarom luisteren wij goed naar onze klanten en kijken we samen naar jouw wensen voordat we beginnen met het knippen of kleuren van het haar. We nemen graag de tijd om met je te praten en zo te achterhalen wat jouw verwachtingen zijn. Dan kunnen wij aangeven of wij aan die verwachtingen kunnen voldoen.
Wij luisteren vanzelfsprekend naar je wensen, maar er wordt ook goed gekeken naar wat past bij jouw gezichtsvorm, haarstructuur en wie je bent. Ook je dagelijkse ‘lifestyle’ bepaald voor een deel hoe je je haar draagt en verzorgd en hoeveel tijd je aan je haar wilt en kunt besteden.

Wat bij je past, dat maakt je mooi!Een andere of nieuwe haarkleur kan je kapsel net even dat extra ‘wauwh’ effect geven! Vaak zelfs meer als een nieuwe coupe. Dit kan zijn een paar subtiele high lights, een (glans)spoeling, een tijdelijke kleuring, een definitieve kleuring of je eerste grijze haren verbergen. Hierbij kijken we naar welke kleur het beste past bij je huidskleur en kapsel. Wij geven je heel graag een gratis advies hierin.
Krullend haar heeft bijvoorbeeld een andere kleurtechniek ‘nodig’ voor een mooi resultaat dan fijner en steiler haar. Samen kijken naar wat leuk bij je staat én het beste bij jou past.

Tegenwoordig is het kleuren van je haar gelukkig niet meer zo schadelijk voor je haarconditie. De ontwikkelingen en technologie in het maken van verzorgende kleurproducten gaat steeds verder en sneller. Onze revolutionaire 10 minuten kleuringen geven mooie kleurresultaten zonder dat dit je haar beschadigd. De haarvezel blijft in tact! Met als resultaat binnen 10 minuten mooi gekleurd, glanzend en verzorgd haar!

Succes gegarandeerd!

 

10

Heb je last van extreem dun haar of haaruitval, jeuk, een droge, vette of juist schilferige hoofdhuid, eczeem, psoriasis of roos?
Wij zijn gespecialiseerd in haar en hoofdhuidproblemen. Tanja heeft hiervoor diverse trainingen gevolgd o.a. bij dermatologen.
Wij zijn inmiddels een gecertificeerd verkooppunt met onze salon van het merk Mediceuticals. Dit betekent o.a. dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek kunnen uitvoeren met een speciale scope. Een apparaat dat de hoofdhuid maar liefst 200x uitvergroot. Hiermee kunnen wij je probleem inzichtelijk maken en bekijken hoe het met de conditie van je haar en hoofdhuid is gesteld. Immers een gezonde hoofdhuid geeft gezonde haren!

Een slechte doorbloeding (geeft vaak een strakke hoofdhuid met dunne haren), haarzakjes die verstopt zitten met talg en cosmetica resten, het is via een hoofdhuidanalyse allemaal te zien.
Ook voor overmatige haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze is een shampoo ontwikkeld. Tevens geven wij met Mediceuticals speciale adviezen voor mensen die te maken hebben of krijgen met chemotherapie.
Mediceuticals is een medicinaal, dermatologisch geformuleerd product. verkrijgbaar in onze salon.
Een shampoo van 250ml is al verkrijgbaar vanaf € 18,40.

De hoofdhuidanalyse, incl een scalp first wasbehandeling, duurt ongeveer 30 min en kost € 20,00. Voor het maken van een afspraak voor een hoofdhuidanalyse dient u wel bereid te zijn om de door ons geadviseerde producten te gebruiken anders is de analyse compleet zinloos! Bij de aanschaf van 2 producten van Mediceuticals, krijgt u 50% korting op het bedrag van de hoofdhuidanalyse.

 

Kwaliteit hoeft dus niet altijd duur te zijn.

scope

Keratine Behandeling

Onze nieuwste bhave Keratine behandeling.

Breng jij de helft van de ochtend voor de spiegel door met een stijltang, om je vervolgens de rest van de ochtend opnieuw te ergeren aan je haar door die onverwachte regenbui?

Dus gooi je oude straight behandelingen, serums en speciale behandelingen maar achter je, want deze behandeling zorgt ervoor dat je haar steil of met een pluisvrije krul, glad en gezond blijft tot 4-6 maanden (zelfs als het regent). Onze Keratine Smooht XT maakt jou haar  mooi en beheersbaar door de intensieve keratine-therapie. Met Smooth XT kun je je haar dezelfde dag wassen en kleuren, (halleluja!) Geen wachttijd meer … hoe heerlijk is dat …?

  • Het heeft een prettige geur
  • Snelle behandeltijd
  • Geweldige kwaliteitsverbetering van het haar
  • Keuze uit steil haar of krulbehoud
  • Op dezelfde dag wassen en kleuren mogelijk
  • Betaalbaar

Krullen Knippen

Krullen knippen volgens de Global Curls techniek

Bijna alle hairstylisten hebben leren knippen op steil haar en gebruiken deze basistechniek vervolgens op alle haartypes. Wel eens afgevraagd waarom er in kappersland een specialisatie is op afro haar? Dit omdat dit type haar een specialisatie is bij de “afro kapper”.

Maar waarom wordt er zo weinig specifieke aandacht gegeven aan Europees, krullend haar?

Wist je dat maar liefst 41% van de inwoners van Nederland krul of slag in het haar heeft?

Als antwoord op deze vraag is het Global Curl Concept ontwikkeld: een totaalconcept – van behandelplan tot nazorg – voor de perfecte krul! Centraal binnen het Global Curl

Wij knippen in onze salon jouw krullen volgens het concept van het Global Curl behandeltechniek op afspraak.  Per klant wordt er op basis van de wens en het type krul van de klant een zgn. klantspecifiek behandelplan gemaakt. Vervolgens wordt met behulp van de speciale kniptechnieken van Global Curl de perfecte krul gecreëerd. Omdat deze techniek veel meer tijd kost, kan deze behandeling alleen telefonisch geboekt worden.

Naast de kniptechniek staan ook styling en verzorging van de krul centraal in het Global Curl Concept. Per krulsoort bestaat er een specifieke aanpak betreft styling, verzorging en gebruik van producten.

De belangrijkste voordelen van de Global Curl kniptechnieken:

  • Accentueren van de krul door per bundel te beoordelen en te knippen
  • Meer volume op de juiste plek door natuurlijke valling van de krul
  • Reduceert pluis en zorgt voor meer glans
  • Makkelijker door kambaar en droogt sneller
Behandelingen*   Hem   Haar
Wassen Knippen € 29,50 € 29,50
Wassen Knippen en Drogen €34,00 € 34,00
Wassen Knippen en Model Drogen/Stylen € 37,00
Kinderen Knippen 0 t/m 11 jr (zelf thuis wassen) €22,00 € 22,00
Kinderen Knippen 12 t/m 15 jr (zelf thuis wassen) € 24,90 € 24,90
Actie Kinderen Knippen t/m 11 jaar ( alleen geldig op di + woe) € 16,00 € 16,00
Actie Familietarief 1 kind (t/m 11 jr) + 1 volw (alleen geldig op di + woe) € 42,50 € 42,50
Kleurspoeling v.a. € 37,95 € 37,95
Verven kleine uitgroei € 37,95
Hele haar verven v.a. € 42,00
High Lights met folie (t/m 10 folies) € 22,50
High Lights met folie (t/m 20 folies) € 52,00
High Lights / Balayage hele hoofd v.a. € 76,50
Plage (kam coupe soleil) v.a. € 32,00
Bhave  Keratine behandeling v.a. € 90,00
Deel-Permanent (incl. knippen/föhnen/watergolf) € 84,50
Permanent (incl. knippen/föhnen/watergolf) € 98,50
Aanzet / Volume Permanent (incl. knippen/föhnen) € 94,00
Haarwerken & Pruiken (prijs op aanvraag)

* Deze prijslijst is onder voorbehoud. Voor lang haar kan een toeslag berekend worden.